top of page

Konferanse

Armydays arrangerer konferanser. I tillegg til flerbrukshall og konferanserom på Gardermoen, har vi også tilgang til et hotell på Øyerfjell og tre tømmer hytter i Nord Odal.

 

Øyerfjell hotell ligger 700 meter over Gudbrandsdalen. Her er dere kun 12 minutter fra Hafjell Alpinanlegg og Hunderfossen Eventyrpark. vi har kapasitet til 70 gjester. Lillehammer sentrum er kun 25 km fra hotellet. Ta en titt på hjemmesiden til hotellet for å få et innblikk i hva vi kan tilby dere her. www.oyerfjellhotel.no

 

Hyttene ligger idyllisk til langt inne i skogen ved en liten innsjø, hvor vi disponerer hele 250 mål. Velkommen inn i villmarken, kun 90 minutter fra Gardermoen/Oslo! På  tømmerhyttene er det totalt 30 sengeplasser. I  tillegg finnes det 16 plasser i lavvoen ute.
Her er det ingen forstyrrende naboer, telefon- eller internettdekning. Telefon- og internettdekning kan allikevel avtales, om dette er ønskelig.

oversikt
Inngangen til hotellet
Peisstue
Spisestue
Utsikt balkong peisstue
20190912_202044
Konferanse hytte
Konferanse sted i villmarken
Konferanse grupper til 140

Eksempel på en villmarkskonferanse:

Vi benytter militære kjøretøy til lokalene. Det blir servert lunsj på terrassen som har utsikt over vannet.
Firmaet har deretter en faglig del i den store hyttens konferansesal i gjennomført villmarksstil.
Etter konferansen serverer vi snacks i lavvoen og setter i gang med ulike aktiviteter, for eksempel: snøscooterkjøring, team building, heste ridning, hundesledekjøring, helikoptertur, leirdueskyting, orienterings løp, langrennskonkurranse, pil og bue skyting, kanopadling og mye mer.

Etter endte aktiviteter trekker vi tilbake til den store hytta hvor vi serverer en jegermiddag i tømmerstuen. Så er det kveldskos i peisstua eller nattevandring i skogen under stjernene.

Ta kontakt for tilbud på deres unike opplevelse.

bottom of page