top of page
Utdrikningslag jenter
IMG_20160817_125713_edited.jpg

Utdrikningslag i Viken, sentralt på Gardermoen.

Planlegger du en spesiell dag for vordene brudgom ­eller brud? Armydays er en av Norges ledene aktører på utdrikningslag!
Vi spesialiserer oss på spennende og morsomme aktiviteter som passer perfekt for deg som liker fart, spenning og unike opplevelser.
 La utdrikningslaget prøve seg en dag i militæret.

 

Utdrikningslag - aktivitetene hos Armydays skaper samhold i gruppen. Hos oss mestrer utdrikningslaget spennende aktiviteter samtidig som dere har det gøy. Vi setter sammen et uforglemmelig opplegg for vennegjengen basert på deres ønsker. Vi legger tilrette for at gjengen kan gjenforenes og feire brudgommens eller brudens siste tid i "friheten". En dag fylt med fest og spennende aktiviteter! Perfekt for et hvert utdrikningslag.

Vi har flere pakkeløsninger, det er også mulighet for en redusert pakke eller enkelt aktiviteter. Her er det bare å velge hva som passer best for

deres utdrikningslag.
 

En av våre mest populære aktivitetspakker for utdrikningslag inneholder:
 

  • ­Paintball

  • Leirdueskyting

  • Kjøring med stridsvogn av typen ­Leopard

Denne pakken med aktiviteter gir ca 3 timer med moro for et utdrikningslag på 10 til ­15 personer. Dette er kun et eksempel på tidsbruk, er man flere i utdrikningslaget så bruker man gjerne litt mer tid pr aktivitet.

Etter endt aktivitet kan man hygge seg på grillplass så lenge utdrikningslaget ønsker.
 

Vi har også lavvo/telt på vårt område på Gardermoen for grupper som ønsker overnatting, dette tilbys gratis ved valg av en pakkeløsning. Våre lavvoer/telt bestilles etter et førstemann til mølla prinsipp, så her lønner det seg å være tidlig ute.
 

Alle aktiviteter hos Armydays AS foregår på eget ansvar.

Utdrikningslag

Utdrikningslag

lavvo utdrikningslag

lavvo utdrikningslag

Leopard 1

Leopard 1

Firmafest Gardermoen

Firmafest Gardermoen

Leopard 1

Leopard 1

Leopard 1

Leopard 1

DSC01345
20160116_192240_edited
konferanse
bottom of page